«Βούλιαξε» ξανά η χώρα στις διαδηλώσεις για τα Τέμπη
Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (12/3) ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη της 28ης Φεβρουαρίου.
Με χαρτόνια που έγραφαν «πάρε με όταν φτάσεις» και «το αίμα κυλάει», θρηνούν τους συνομιλήκους τους, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες. Μεγάλη ήταν, τόσο η συμμετοχή των σχολείων, όσο και των μαθητών και των μαθητριών που κατέβηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Επικράτεια, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται σε κεντρικά σημεία των πόλεων της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, των Χανίων και του Ηρακλείου.
Η Λάρισα για μία ακόμη ημέρα κινητοποιήθηκε σε βαθύ πένθος και με μεγάλη συμμετοχή, την οποία διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με αρκετές συλλογικότητες και μαθητές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την εβδομάδα 13-17 Μαρτίου
Συλλαλητήριο για Τέμπη: Άνοιξαν όλοι οι σταθμοί του Μετρό
Ζελένσκι: Χαιρετίζει την κατάπαυση του πυρός ΗΠΑ-Ιράν - Το Κίεβο έτοιμο για εκεχειρία με Μόσχα, λέει
14:50
Τέλος τα Social Media για ανήλικους κάτω των 15 ετών - Όσα πρέπει να ξέρετε μέσα από 10 ερωταπαντήσεις
14:46
Δασμούς της τάξης του 50% στις χώρες που προμηθεύουν όπλα στο Ιράν προανήγγειλε ο Τραμπ
14:45
Τραμπ: Κανένας εμπλουτισμός ουρανίου από το Ιράν και αποκαλύπτει εκτεταμένο σχέδιο 15 σημείων
14:40