ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ: Βρέθηκε ο υπερτυχερός για τα 9 εκατ. ευρώ - Αυτοί είναι οι αριθμοί

Τζόκερ: Βρέθηκε ο υπερτυχερός για τα 9 εκατ. ευρώ - Αυτοί είναι οι αριθμοί
Αυτή τη φορά δεν υπήρξε τζακ ποτ, αφού το τυχερό δελτίο που με τους «χρυσούς» αριθμούς βρέθηκε, ήταν ένα και ο κάτοχός του κερδίζει τα 9.229.000 ευρώ EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Μετά από τα συνεχόμενα τζακ ποτ και τις διαδοχικές κληρώσεις που όλο και αύξαναν το ποσό, το βράδυ της Κυριακής (12/3) ήταν αυτό που έμελλε να αλλάξει τη ζωή ενός τυχερού που κατάφερε να κερδίσει το τζόκερ!

 

Αυτή τη φορά δεν υπήρξε τζακ ποτ, αφού το τυχερό δελτίο που με τους «χρυσούς» αριθμούς βρέθηκε, ήταν ένα και ο κάτοχός του κερδίζει τα 9.229.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, η κλήρωση με αριθμό 2569, είχε ως τυχερούς αριθμούς τους:
3, 17, 29, 39, 44, και Τζόκερ ήταν ο αριθμός 12.

Ο υπερτυχερός νικητής που κέρδισε το ποσό που ξεπέρασε τα 9.000.000 ευρώ χαμογέλασε στο μεγαλύτερο τζακ ποτ της χρονιάς!

Tο Τζόκερ σου αλλάξει τη ζωή

Το Τζόκερ είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι τύχης που μπορεί κυριολεκτικά να αλλάξει τη ζωή κάθε παίκτη. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό Τζόκερ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.

Το εν λόγω τυχερό παιχνίδι υπόσχεται τεράστια κέρδη που ενθουσιάζουν και για το λόγο αυτό αποτελεί το δημοφιλέστερο στην χώρα μας. Το παιχνίδι σας προσφέρει 8 τρόπους να κερδίσετε, ανάλογα με το πόσοι αριθμοί από αυτούς που κληρώθηκαν, συμφωνούν με τους 5+1 αριθμούς που επιλέξατε. Το ανανεωμένο δελτίο κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο και ευχάριστο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η μεγαλύτερη διάσταση σας επιτρέπουν να το συμπληρώνετε με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης, η νέα πίσω όψη του αποτελεί έναν σύντομο και χρήσιμο οδηγό παιξίματος.

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς παίζεται το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά τα βήματα για να παίξετε Τζόκερ online

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά γίνεται από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ή tablet και η προθεσμία για να καταθέσουμε τα δελτία μας είναι έως τις 21:30.. Για να παίξετε online και να συμπληρώσετε τα δελτία σας, αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα:

  • Σε κινητό ή tablet, κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ
  • Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και κάνετε εγγραφή
  • Επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε στήλες
  • Καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε στη συνέχεια με email

Πώς παίζουμε διαδικτυακά Τζόκερ

Η διαδικτυακή συμμετοχή στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ μπορεί να γίνει μέσω κινητού τηλεφώνου, tablet ή υπολογιστή και η προθεσμία για να καταθέσουμε τα δελτία μας είναι έως τις 21:30.

Αναλόγως της συσκευής που χρησιμοποιούμε η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι η εξής:

Συσκευή με λειτουργικό IOS

Κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ από το App storeΣυμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε την εγγραφή Επιλέγουμε αριθμούς και συμπληρώνουμε στήλες Καταθέτουμε το δελτίο μας με ένα «κλικ»

Συσκευή με λειτουργικό Android

Κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ Προχωράμε σε εγγραφή συμπληρώνοντας τα στοιχεία μας Επιλέγουμε αριθμούς και καταθέτουμε το δελτίο μας

Εναλλακτικά, μπορούμε να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα tzoker.gr και να πραγματοποιήσουμε εγγραφή με ανάλογο τρόπο, ώστε να μπορέσουμε στη συνέχεια να επιλέξουμε τους «5+1» αριθμούς που επιθυμούμε για να πάρουμε μέρος στην κλήρωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ