ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Η δράση του 54χρονου που βίασε τη μαθήτρια - Σχέδιο μέσω social media

Σεπόλια: Η δράση του 54χρονου που βίασε τη μαθήτρια - Σχέδιο μέσω social media
Ο 54χρονος οδήγησε την ανήλικη σε ένα ημιυπόγειο στην περιοχή των Σεπολίων, όπου και την βίασε Pixabay (Φωτογραφία αρχείου)

Άλλη μια είδηση φρίκης έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από γεγονότα που έχουν να κάνουν με βιασμούς ανηλίκων. Πρόκειται για μια νέα υπόθεση με θύμα μια ανήλικη μαθήτρια και θύτη έναν 54χρονο. Η άτυχη κοπέλα γνώρισε τον μετέπειτα βιαστή της στα social media και αφού την αποπλάνησε, την οδήγησε σε ένα υπόγειο στα Σεπόλια όπου και τη βίασε.

Ο δράστης, που είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού, προσέγγισε τη 15χρονη μέσω της εφαρμογής Snapchat. Όπως φαίνεται, το σχέδιό του ήταν οργανωμένο, καθώς άλλοι δύο άνδρες, γνωστοί του, πίεζαν το κορίτσι να υποκύψει στις ορέξεις του.

«Όλον αυτόν τον καιρό που μιλούσαμε, μου είχε αναφέρει ότι δουλεύει στην Κυλλήνη, ότι είναι 52 ετών και έχει ένα παιδί», ανέφερε στην κατάθεσή της η μαθήτρια, σύμφωνα με το Mega.

«Ο Γ.Μ., με όνομα χρήστη Instagram Ang…, μου έδειξε δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας και μου είπε ότι είναι αστυνομικός. Είναι και ο ''ΤΑΣΟΣ''. Μου έλεγαν ''σε αγαπάει και έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου'' και με απειλούσαν ότι θα είμαι υπεύθυνη για ό,τι πάθει αυτός», ανέφερε το κορίτσι.

«Ξέρει, χτυπάει τον στόχο του, βάζει δίπλα δύο ''αγγέλους'' να πείσουν. Ταυτόχρονα κατεβαίνει, νοικιάζει σπίτι και στη συνέχεια πηγαίνει και εκτελεί τον στόχο του έξω από το σχολείο», λέει ο δημιουργός του CSI institute, Μανώλης Σφακιανάκης.

Η διαδικτυακή «πολιορκία»

Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες, όταν ο 54χρονος εντόπισε την ανήλικη στα social media. Στις 07/11/2022, έκανε αίτημα ακολούθησης στην 15χρονη στο snapchat. Η μαθήτρια αποδέχτηκε το αίτημα και τότε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει το κορίτσι, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο δράσης του. Την «βομβάρδισε» με μηνύματα, ώστε να τον εμπιστευτεί: «Θα μ' αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου».

Έπειτα από δύο μήνες, ο 54χρονος ζήτησε από τη μαθήτρια να συναντηθούν. Στις 12:30 της 3ης Μαρτίου βρέθηκε έξω από το σχολείο της ανήλικης στον Κολωνό, την ανάγκασε να μπει στο αμάξι του και της έβαλε κρυφά στην σχολική της τσάντα μία προπληρωμένη κάρτα, αξίας 400 ευρώ.

«Δεν μπορείς να πας στον στόχο σου χωρίς δώρο, άρα στα κυκλώματα παιδολογίας βλέπουμε, τουλάχιστον σε αυτά που έχω εγώ χειριστεί και είναι εκατοντάδες, ότι υπάρχει δώρο», αναφέρει ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Ο 54χρονος οδήγησε την ανήλικη σε ένα ημιυπόγειο στην περιοχή των Σεπολίων, όπου και την βίασε. Ο εφιάλτης αποκαλύφθηκε, όταν οι καθηγητές αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει με την 15χρονη και κατάφεραν να την κάνουν να μιλήσει. Άμεσα ενημερώθηκε η μητέρα της, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές.

Ο 54χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Κυλλήνης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και δεύτερο κινητό, που περιείχε πορνογραφικό υλικό ανήλικων αγοριών και κοριτσιών. Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βιασμό ανηλίκου, αρπαγή και πορνογραφία ανηλίκων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ