«Οι ζωές μας μετράνε»: Πανό καλλιτεχνών στην Ακρόπολη για τα Τέμπη
Ανανεώθηκε:
«Οι ζωές μας μετράνε»: πανό στην Ακρόπολη κρέμασαν οι καλλιτέχνες το πρώι της Δευτέρας (13/3) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ειδικότερα, η δράση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία των καλλιτεχνικών σχολών που τελούν υπό κατάληψη από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2023, καθώς εναντιώνονται στο Προεδρικό Διάταγμα 85, που, όπως αναφέρουν, υποβαθμίζει τις σπουδές τους.
Να σημειωθεί ότι, ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει βρεθεί στους δρόμους με πολύμορφες δράσεις στο πλευρό της κοινωνίας, συγκλονισμένος με την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους.

ΚΟΣΜΟΣ
Τι απαντά η επιτροπή των Νόμπελ για τη δήλωση Ματσάδο ότι θα το δώσει στον Τραμπ
21:57
ΕΛΛΑΔΑ
Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι αποστρατεύονται και ποιοι παραμένουν
21:45
ΚΟΣΜΟΣ
«ΤΟ ΙΡΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ: Τεχεράνη: «Εχθροί του θεού» οι διαδηλωτές - Σκληραίνει την στάση του το καθεστώς
21:37
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε τμήμα ψευδοροφής καταστήματος σε εμπορικό κέντρο - Μία τραυματίας (vid)
21:25
ΚΟΣΜΟΣ