Έβαλε φωτιά στο σπίτι της για να βάλει «τέλος» στα προβλήματα με το σύζυγό της
«Τέλος» στα προβλήματα που βίωναν με το σύζυγό της προσπάθησε να βάλει μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Κρήτη, προσπαθώντας να πυρπολήσει το σπίτι τους με οινόπνευμα, ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτό.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Creta24 η γυναίκα έριξε εύφλεκτο υγρό στο σπίτι, όπου μένουν με τον κατάκοιτο σύζυγό της, για να μπει ένα «τέλος» στο μαρτύριο, που, όπως είπε, ζουν και οι δύο.
Στο σπίτι προκλήθηκαν ζημιές από τη φωτιά, ενώ και οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο του νησιού όπου και νοσηλεύονται, με την κατάσταση της υγείας του άνδρα να είναι πιο σοβαρή.
Σημειώνεται ότι, η γυναίκα φρουρείται και πρόκειται να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις.
Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες πρόσθεσαν πως το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο, με πολλά, όμως, προβλήματα.
ΗΠΑ: Σταμάτησαν οι έρευνες για επιζώντες από συντριβή ιπτάμενου ασθενοφόρου που έπεσε στον Ατλαντικό
08:28
Κίνηση: Κυκλοφοριακή «ασφυξία» στον Κηφισό - Μεγάλες καθυστερήσεις στο κέντρο και την Αττική Οδό
08:23
Το iCAUR V27 είναι ένα νέο κινέζικο SUV με σκληροτράχηλη εμφάνιση
08:19
Υεμένη: Πάνω από 70 νεκροί σε 24 ώρες στις μάχες στην Τάιζ
08:17