Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ την Πέμπτη η Θεσσαλονίκη λόγω απεργίας
Ανανεώθηκε:
Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, γνωστοποιούν με σημερινή τους ανακοίνωση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.
Κατά την ημέρα της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, θα κυκλοφορούν 50 λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας, ενώ κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια της νυχτερινής γραμμής του Αεροδρομίου (Ν1) και της ειδικής υπηρεσίας εξυπηρέτησης ΑμΕΑ.
Οι εργαζόμενοι, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, ζητούν: άμεση και σε βάθος απόδοση ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών, σύγχρονες ασφαλείς, φθηνές δημόσιες συγκοινωνίες, άμεση πρόσληψη οδηγών και τεχνιτών και άμεση προμήθεια καινούργιων λεωφορείων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Απεργία: Kλειστά σχολεία την Πέμπτη λόγω κινητοποιήσεων της ΟΛΜΕ
ΕΛΛΑΔΑ
Απεργία: Σε «κλοιό» η χώρα την Πέμπτη - Τα καλέσματα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
ΕΛΛΑΔΑ
Απεργία: «Δεμένα» τα πλοία την Πέμπτη
CULTURE
«Αφροδίτη του Willendorf»: Η ιστορία πίσω από το πρώτο γυμνό στην ανθρώπινη τέχνη
14:21
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Την Τρίτη απολογούνται ο πρώην αστυνομικός και ο γιος του για διακίνηση ναρκωτικών
14:03
ΚΟΣΜΟΣ
Απόπειρες και σχέδια δολοφονίας, πυροβολισμοί, απειλές: Οι φορές που ο Τραμπ κινδύνεψε και οι αστοχίες της Μυστικής Υπηρεσίας
13:51
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Κώτσηρας στο CNN Greece: Τα μέτρα στήριξης είναι προϊόν της καλής πορείας της ελληνικής οικονομίας
13:39
CULTURE