Λήστευε φαρμακεία σε Χολαργό και Αγία Παρασκευή - Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του 44χρονου
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη ενός 44χρονου που πραγματοποιούσε ληστείες σε φαρμακεία στις περιοχές του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής, προχώρησε η αστυνομία.
Σύμφωνα με βίντεο της ΕΡΤ, ο 44χρονος κατά την είσοδό του στα φαρμακεία, απειλεί με μαχαίρι τους υπαλλήλους και κατευθύνεται προς το ταμείο για να πάρει τα χρήματα. Στο βίντεο δείχνει να είναι αρκετά ψύχραιμος.
Όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας, ο 44χρονος, είχε προχωρήσει σε τέσσερις ληστείες μόλις σε πέντε μέρες.
Στη συνέχεια, συνελήφθη από την Ειδική Ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παπάγου-Χολαργού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ο 44χρονος δήλωσε προανακριτικά ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρόμος στη Νέα Σμύρνη: Ληστές με μαχαίρια μπήκαν σε διαμέρισμα και έκλεψαν 2.000 ευρώ και κοσμήματα
Κηφισιά: Συνελήφθη 16χρονος που λήστεψε με μαχαίρι συνομήλικους του
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
01:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις - Τα κριτήρια και η ενίσχυση ανά μήνα
00:30
Σομαλιλάνδη: Χείρα φιλίας σε Ελλάδα, Κύπρο και απέναντι στην Τουρκία μετά τη γκάφα για τα Κατεχόμενα
23:59
ΑΕΚ - Λέφσκι Σόφιας 4-0: Σαρωτική πρόκριση του «Δικέφαλου» στη League Phase του Champions League
23:51