ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών
ΙΝTΙΜΕ

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, οδήγησαν οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση.

Πρόκειται για δύο Έλληνες 23 και 44 ετών και δύο αλλοδαπούς 23 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κατά περίπτωση δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, εγκληματική οργάνωση, απείθεια, παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και για οδήγηση άνευ ικανότητας οδηγού.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα (18-03-2023) στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στο ύψος διοδίων Ασπροβάλτας, αστυνομικοί των προαναφερόμενων υπηρεσιών, εντόπισαν ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα με οδηγό και συνοδηγό τους δύο ημεδαπούς, και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν βρήκαν στο εσωτερικό του τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Ακολούθως, στην περιοχή του Δενδροποτάμου συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί συνεργοί τους, οι οποίοι ανέμεναν, προκειμένου να παραλάβουν τους διακινούμενους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ