Χανιά: Βρέθηκαν οι τουρίστες που είχαν χαθεί στα Λευκά Όρη
Ανανεώθηκε:
Σώοι βρέθηκαν μετά από ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους, οι δυο Γερμανοί που χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 20/3 στα χιονισμένα Λεύκα Όρη.
Η επιχείρηση αποτελούνταν από ομάδα 7 ατόμων, τρεις πυροσβέστες από το κλιμάκιο του Καμπανού Ανατολικού Σελίνου και τέσσερα μέλη από την 3η ΕΜΑΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, η επιχείρηση ήταν εξαιρετικά δύσκολη λόγω του χιονιού και του πάγου, και για η ομάδα εντοπισμού και διάσωσης χωρίστηκε στην περιοχή Φώκιες Λευκών Ορέων και συνέχισαν μόνο οι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ λόγω ειδικού εξοπλισμού και εκπαίδευσης.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε στις 05.00 τα ξημερώματα, μέσα σε έναν υπνόσακο που είχαν μαζί τους στην περιοχή του Αγίου Μάμα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τι προβλέπει η στρατηγική συμφωνία που υπέγραψαν Μητσοτάκης και Μακρόν: «Ελλάδα - Γαλλία άξονας στο χώρο της Μεσογείου»
14:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δένδιας για συνάντησή με Γαλλίδα ομόλογό του: Συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω σύσφιγξης των άριστων αμυντικών σχέσεων
14:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μηνύματα αλληλεγγύης από Μητσοτάκη - Μακρόν: «Μπετόν αρμέ» η ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής - Θα είμαστε στο πλευρό σας
14:19
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανικό drone χτύπησε συγκρότημα κατοικιών στην ρωσική πόλη Γεκατερίνμπουργκ
14:01
ΕΛΛΑΔΑ