Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη στους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας 14χρονης
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των τριών συλληφθέντων, που κατηγορούνται στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης μαθήτριας, η οποία διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Οι τρεις συλληφθέντες, κατά περίπτωση, κατηγορούνται για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.
Μετά την άσκηση της δίωξης οι τρεις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για τις απολογίες τους.
Το κύκλωμα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, εξέδιδε την 14χρονη έναντι 100 ευρώ κάθε φορά, ενώ φέρεται να την είχε πείσει να εγκαταλείψει τη δομή φιλοξενίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Εξέδιδαν 14χρονη ανήλικη που ζούσε σε ίδρυμα - Τρεις συλλήψεις από την ΕΛΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης στο TikTok: Ζητούμενο κάθε πολίτη η αξιόπιστη και γρήγορη μετακίνηση στην πόλη (vid)
16:58
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Chiara Mastroianni για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το μουσικό υπερθέαμα «Dream Requiem»
16:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κόντρα Πλεύρη - Κωνσταντοπούλου για το μεταναστευτικό: «Και τον Θεμιστοκλή θα κατηγορούσατε για push back» - «Οι θέσεις σας είναι γνωστές»
16:43
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 115 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιανουάριο
16:36
ΚΟΣΜΟΣ