Μαστροπεία 14χρονης στη Νέα Σμύρνη: Την Παρασκευή θα απολογηθούν οι κατηγορούμενοι
Προθεσμία για να απολογηθούν την προσεχή Παρασκευή (24/03) έλαβαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της μαστροπείας 14χρονης που έμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.
Σε βάρος των τριών συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Οι τρεις συλληφθέντες, κατά περίπτωση, κατηγορούνται για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.
Το κύκλωμα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, εξέδιδε την 14χρονη έναντι 100 ευρώ κάθε φορά, ενώ φέρεται να την είχε πείσει να εγκαταλείψει τη δομή φιλοξενίας.
Οι δράστες είναι ένας αλλοδαπός γεννημένος το 1994 και δύο Έλληνες από τη Μαγούλα, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Επέστρεψε στη δομή της Νέας Σμύρνης η 14χρονη - Αναμένεται να μιλήσει στις αρχές
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη στους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας 14χρονης
ΣΠΟΡ
Υποκλίθηκαν στο «αντίο» του Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή - «Έχεις τον σεβασμό μου» το μήνυμα Ρονάλντο
23:03
ΕΛΛΑΔΑ
Nίκος Ταχιάος «Kαμία βάση ότι αναβάλλεται η επανεκκίνηση του μετροπόντικα»
22:55
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το 24ωρο του Μάρκο Ρούμπιο στην Ελλάδα: Οι συμφωνίες και τα μηνύματα εντός και εκτός συνόρων
22:45
ΚΟΣΜΟΣ
Η Γαλλία θα αποδεσμεύσει 10 εκατομμύρια βαρέλια ντίζελ από τα στρατηγικά της αποθέματα
22:37
ΚΟΣΜΟΣ