Χωρίς ιππικό η παρέλαση της 25ης Μαρτίου - Γιατί ματαιώθηκε η συμμετοχή
Ανανεώθηκε:
Χωρίς την ίλη ιππικού θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 25ης Μαρτίου το Σάββατο, καθώς η προετοιμασία των αλόγων δεν αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τότε.
Υπενθυμίζεται ότι, τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/3) πραγματοποιήθηκε έφιππη πρόβα στην Πανεπιστημίου και την Βασιλίσσης Αμαλίας. Η ίλη ιππικού έκανε πρόβα τόσο μπροστά από τη Βουλή όσο και στην Πανεπιστημίου, την οποία παρακολούθησαν ο δήμαρχος Πεντέλης, Ανδρέας Στεργίου, ο οποίος είναι και ο επικεφαλής της.
Ειδικότερα, πρόκειται για τη νέα ίλη ιππικού που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του ΓΕΕΘΑ, όχι για επιχειρησιακούς σκοπούς, αλλά για τις παρελάσεις και τις τιμητικές εκδηλώσεις.
Να σημειωθεί, δε, ότι πολλοί και πολλές ήταν οι κάτοικοι της Αθήνας που είχαν παραξενευτεί από το θέαμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πώς αμείβεται η ημέρα του Αγίου Πνεύματος στον ιδιωτικό τομέα
Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
03:00
Έρχεται τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιους πολίτες αφορά - Τα ποσά
02:00
Νέο πρόγραμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για άνεργους 18-29 ετών - Τα βήματα για την ένταξη
01:00
Εβδομάδα πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ - Ποιους αφορούν
00:30