ΕΛΛΑΔΑ

Λακωνία: Συνελήφθη 44χρονος για τον βιασμό 14χρονης - Το θύμα γέννησε το μωρό του βιαστή

Λακωνία: Συνελήφθη 44χρονος για τον βιασμό 14χρονης - Το θύμα γέννησε το μωρό του βιαστή
Unsplash

Στη σύλληψη ενός 44χρονου, υπηκόου Βουλγαρίας, προχώρησε η αστυνομία σε περιοχή της Λακωνίας, για την υπόθεση βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού.

Το κορίτσι μέλος πολυμελούς οικογένειας φέρεται όχι μόνο να έχει βιαστεί αλλά να έχει αποκτήσει και παιδί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για υπόθεση που αποκαλύφθηκε στα τέλη του 2022 και ζητήθηκε προκαταρκτική εξέταση για γενετήσιες πράξεις από την ανακρίτρια Γυθείου. Έτσι οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 44χρονου υπηκόου Βουλγαρίας που φέρεται να έχει βιάσει το κορίτσι.

Πρόκειται για μία υπόθεση αρκετά περίπλοκη καθώς η ανήλικη έχει φέρει στον κόσμο και ένα μωρό για το οποίο έχουν κινηθεί οι διαδικασίες υιοθεσίας. Η 14χρονη βρίσκεται πλέον σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα, ενώ πρέπει να απαντηθούν ακόμη πολλά κρίσιμα ερωτήματα καθώς κινδύνευσε και η υγεία της κοπέλας.

Κατά την 14χρονη, υπήρξε βιασμός, ωστόσο, από την πλευρά του ο 44χρονος αναφέρει ότι είχαν συνευρεθεί και δεν υπήρξε βιασμός.

Οι εκπαιδευτικοί ήταν εκείνοι οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η 14χρονη άρχισε να παίρνει βάρος και αντιλήφθησαν ότι κάτι δεν λειτουργούσε σωστά στην περίπτωση της ανήλικης. Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του διευθυντή του σχολείου σε συνεννόηση με γιατρό της περιοχής η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις στο πλαίσιο δήθεν προληπτικού ελέγχου για τα παιδιά, όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη (22/3) έγινε η σύλληψη δυο ακόμη ατόμων, ενός 28χρονου και μιας 55χρονης γυναίκας, αφού η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε αρπαγή καθώς η 14χρονη κόρη της βρισκόταν στην Κορινθία προφανώς για να μείνει σε συγγενικά της πρόσωπα. Η μητέρα κατηγόρησε τα δυο πρόσωπα τα οποία συνελήφθησαν αφέθηκαν όμως αργότερα ελεύθερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ