Γρίφος η εξαφάνιση 26χρονης και της 3χρονης κόρης της: Τι εξετάζει η αστυνομία
Κανένα ίχνος παρά τις έρευνες της αστυνομίας, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί της 26χρονης γυναίκας και της 3χρονης κόρης της που εξαφανίστηκαν από τη Χαλκιδική από την Τετάρτη (22/03), με αποτέλεσμα να εξετάζεται τώρα το ενδεχόμενο να έφυγαν στο εξωτερικό.
Χθες το απόγευμα, ο 32χρονος πατέρας του κοριτσιού δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής. Όπως ανέφερε η 26χρονη σύντροφός του είχε φύγει την Τρίτη από το σπίτι τους στη Νικήτη Χαλκιδικής, μαζί με το παιδί και δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει μαζί της.
Η 26χρονη μαζί με το σύντροφό της ζούσαν μαζί, αλλά δεν είναι παντρεμένοι. Για την εξαφάνιση τους, έχουν ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη γυναίκα και ο σύντροφός της είχαν καβγά πριν της εξαφάνισή της. Αναφέρουν επίσης ότι τα ρούχα και τα παιχνίδια της ανήλικης λείπουν από το σπίτι με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξετάζει το νδεχόμενο η 26χρονη να επέστρεψε στη Γαλλία, που είναι η χώρα καταγωγής της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαλκιδική: Εξαφανίστηκε 26χρονη μαζί με το παιδί της - Την αναζητούν ο πατέρας και ο σύντροφός της
Ο «ΧΑΡΤΗΣ» ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αγρότες: Σε τροχιά αποκλιμάκωσης αλλά με παρατεταγμένα τα τρακτέρ - «Έρχεται» ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές
09:37
Εκρηκτική κατάσταση στο Ιράν από τις διαδηλώσεις: Για «πράκτορες ΗΠΑ - Ισράηλ» κάνει λόγο η Τεχεράνη (vid)
09:29
Απολογείται σήμερα ο 16χρονος για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
09:19
Ταξί: Έρχονται επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από την Τρίτη - «Κάθε μέρα θα έχουμε διαδηλώσεις στην Καβάλας»
09:15