Αμαλιάδα: Συνελήφθη ο παππούς του ανήλικου που πυροβόλησε την 10χρονη αδερφή του με καραμπίνα
Συνελήφθη ο παππούς του 14χρονου παιδιού που πυροβόλησε την 10χρονη αδερφή του με καραμπίνα στην Αμαλιάδα.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας με τον πυροβολισμό ενός κοριτσιού ηλικίας 10 ετών από τον 14χρονο αδερφό της, το πρωί της Παρασκευής (24/3).
Σύμφωνα με το ilialive.gr, αρχικά το κοριτσάκι με τραύμα στο μηρό μεταφέρθηκε στη Ν.Μ. Αμαλιάδας και έπειτα διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία της Αστυνομίας.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά έπαιζαν, όταν ο 14χρονος πήρε στα χέρια του την καραμπίνα την παππού του. Το γεγονός ότι ο 14χρονος δεν μπόρεσε να σηκώσει ψηλότερα το όπλο, έσωσε και την 10χρονη αδερφή του, καθώς θα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει άλλη τροπή.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κρατείται ο παππούς και ο ανήλικος που πυροβόλησε την αδερφή του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αμαλιάδα: Παιδί πυροβόλησε με καραμπίνα την αδελφή του στο πόδι
Μικρή «ανάσα» στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων
11:51
Οι ΗΠΑ πωλούν στον Καναδά τεράστιες ποσότητες βομβών αξίας 2,7 δισ. δολαρίων
11:48
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35
Εκλογές Ονδούρα: Προβάδισμα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο Τραμπ
11:32