ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο πατέρας που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης κόρης του στα Γρεβενά

Προφυλακιστέος ο πατέρας που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης κόρης του στα Γρεβενά
Δικαστική αίθουσα EUROKINISSI

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης κόρης του, στα Γρεβενά την Παρασκευή (24/3).

Ειδικότερα, ο 41χρονος πέρασε το πρωί της Παρασκευής το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας Γρεβενών προκειμένου να απολογηθεί για την σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας αρνείται όλες τις κατηγορίες, ο συνήγορος υπεράσπισής του αιτήθηκε να γίνει πραγματογνωμοσύνη από ειδικούς παιδοψυχολόγους, για να καταθέσει η 16χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι, το νεαρό κορίτσι, μαθήτρια της Γ' Λυκείου με την συμπεριφορά της προξένησε το ενδιαφέρον της κοινωνικής λειτουργού και ψυχολόγου του σχολείου όπου μετά από συζητήσεις τους εκμυστηρεύτηκε τα περιστατικά της σεξουαλικής βίας από τον πατέρα της που ξεκίνησαν το 2018.

Ο 41χρονος, που έχει άλλα δύο παιδιά στην ηλικία των 18 και 5 ετών, συνελήφθη μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο Εισαγγελέας Γρεβενών με τις κατηγορίες «του βιασμού της γενετήσιας πράξης σε ανήλικο και σωματικές βλάβες σε αδύναμο άτομο».

Ο κατηγορούμενος έλαβε δύο φορές προθεσμία για να απολογηθεί ενώ μέχρι στιγμής αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ