Νέα προθεσμία για την απολογία του έλαβε ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο
Νέα προθεσμία για τη Δευτέρα (27/3) έλαβε ο προπονητής Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη, που κατηγορείται για τον βιασμό ανηλίκων αθλητριών στο γυμναστήριό του, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (24/3) πέρασε το κατώφλι του ανακριτή.
Ειδικότερα, σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν τουλάχιστον το 2009 και σε ότι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020.
Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηλιούπολη: Πώς εγκλώβιζε τα θύματά του ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο
Ποινική δίωξη στον προπονητή Τάε Κβον Ντο - Κατηγορείται για πέντε βιασμούς
Πότε ξεκινά η καταβολή συντάξεων του Οκτωβρίου - Αναλυτικά ανά ταμείο
06:00
Διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για την καταβολή, τον συμψηφισμό και το ακατάσχετο των αγροτικών ενισχύσεων
05:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Αναλυτικά τα κριτήρια για την υποβολή αιτήσεων στην πλατφόρμα
04:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα έτους 2026
03:00