ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Βρέθηκε στη Γαλλία η μητέρα με το τρίχρονο παιδί - Επικοινώνησε με την Ασφάλεια

Χαλκιδική: Βρέθηκε στη Γαλλία η μητέρα με το τρίχρονο παιδί - Επικοινώνησε με την Ασφάλεια
Eurokinissi

Την ώρα που οι έρευνες για την 26χρονη Γαλλίδα και την κόρη της βρίσκονται σε εξέλιξη, η ίδια επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με την Ασφάλεια.

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές Αρχές βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με τις γαλλικές, ενώ είχαν ενημερώσει και την Ιντερπόλ για την εξαφάνιση της 26χρονης από τη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 26χρονη γυναίκα επικοινώνησε και με τον σύντροφό της για να του αναφέρει ότι μητέρα και κόρη είναι καλά στην υγεία τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού και σύντροφος της 26χρονης μητέρας, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και δήλωσε την εξαφάνισή τους, την 21η μαρτίου. Ο ίδιος υποστήριξε πως την Τρίτη (21/3) η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους. Αστυνομικοί του Α.Τ. Σιθωνίας ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό τους, ωστόσο, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Νωρίτερα, ο πατέρας του 32χρονου και παππούς της τρίχρονης, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε, ότι το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της. «Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ. Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική, πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (σ.σ.: της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ