ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο της δραματικής διάσωσης, στο φλεγόμενο εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη

Βίντεο της δραματικής διάσωσης, στο φλεγόμενο εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη
Eurokinissi / Γιάννης Παναγόπουλος

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν εικόνες από την στιγμή απεγκλωβισμού των πελατών του εστιατορίου στη Νέα Σμύρνη, που δέχτηκε εμπρηστική επίθεση. 

Όλα τα ευρήματα από το σημείο που ξέσπασε η φωτιά στη Νέα Σμύρνη, αλλά και τις μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων που βρέθηκαν στην περιοχή εξετάζουν οι Αρχές ώστε να φανεί ποιοι κρύβονται πίσω από την, όπως όλα δείχνουν, εμπρηστική επίθεση στο εστιατόριο.

Εν τω μεταξύ η ΕΛΑΣ έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο από την διάσωση και τον απεγκλωβισμό ατόμων, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πυροσβέστες, έπειτα από την πυρκαγιά.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες, στον χώρο μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί μια κροτίδα από τους αστυνομικούς, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν κάλυκες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από την εμπρηστική επίθεση στο εστιατόριο εξετάζεται το ενδεχόμενο να κρύβονται κυκλώματα της νύχτας.

Συγκεκριμένα την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ ως πολύ κρίσιμη αξιολογείται η μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου από όπου ξεκίνησε η φωτιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ