25η Μαρτίου: Αποθεώθηκε η μαθήτρια που παρέλασε μόνη της με την ελληνική σημαία στη Νάξο
Ανανεώθηκε:
Μία και μοναδική μαθήτρια έκανε παρέλαση και φέτος, στον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, στον Απόλλωνα της Νάξου. Η Εφραιμίνα πηγαίνει στην έκτη Δημοτικού και είναι το μοναδικό παιδί στο σχολείο, στο γραφικό χωριό της Νάξου.
Υπερήφανη η μικρή μαθήτρια, συνοδευόμενη από τον δάσκαλό της, παρέλασε μπροστά στους λιγοστούς κατοίκους του χωριού, καταχειροκροτούμενη. Αυτή ωστόσο ήταν η τελευταία παρέλαση στο χωριό, καθώς το σχολείο του Απόλλωνα θα κλείσει και η Εφραιμίνα θα πάει στο Γυμνάσιο, αναφέρει το kykladiki.gr.
Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια Γιαννάκη, γνωστοί επιχειρηματίες του νησιού, συνόδευσαν την μικρή Εφραιμίνα με τύμπανα, κάνοντάς της μια μίνι-έκπληξη, δίνοντας όμως πολύ μεγάλη χαρά στη μικρή μαθήτρια, στην τελευταία της παρέλαση στο χωριό, με τη σημαντική και η προσφορά του κ. Αντώνη Αλιμπέρτη, προέδρου της Κοινότητας Κωμιακής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Live η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου
Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ - Ταχύτερη ένταξη στην αγορά εργασίας
06:00
Αύξηση προστίμων και κοινωφελής εργασία: Αυστηρές ποινές για τους παραβάτες των ΜΜΜ
05:00
«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Στα 66 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός – Ποια η προθεσμία των αιτήσεων
04:00
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την 11η Συμπληρωματική Πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ
03:00