ΕΛΛΑΔΑ

Απολογείται τη Δευτέρα ο προπονητής Ταε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη

Απολογείται τη Δευτέρα ο προπονητής Ταε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη
Με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών οδηγείται στην ανακρίτρια ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Αύριο, Δευτέρα (27/3), αναμένεται να απολογηθεί ο προπονητής Τάε Κβον Ντο, ενώπιον της 14ης τακτικής ανακρίτριας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανηλίκων αθλητριών στο γυμναστήριό του στην Ηλιούπολη. 

Υπενθυμίζεται ότι, σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 44χρονου, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν τουλάχιστον το 2009 και σε ότι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020.

Ταυτόχρονα, στην επιφάνεια έρχονται νέες υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν του προπονητή, καθώς συγγενικά πρόσωπα της πρώην συζύγου του κατήγγειλαν ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύτη τον 44χρονο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ειδικότερα, πρόκειται για αλλεπάλληλες καταγγελίες της πρώην συζύγου του, η οποία φέρεται να έχει κακοποιηθεί από εκείνον το διάστημα 2018 έως το 2020.

Μάλιστα, όπως η ίδια είχε αναφέρει το 2020, όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, ο 44χρονος πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα, μπήκε μέσα στο σπίτι και αφού την έδειρε, εν συνεχεία την απείλησε με το όπλο ότι θα την σκοτώσει.

Αφού εκτόξευσε απειλές κατά της ζωής της πρώην γυναίκας, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ