Έκαναν φούρνο γυαλιά - καρφιά για να πάρουν 7,5 ευρώ
Διάρρηξη σε αρτοποιείο με λεία 7,50 ευρώ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Μπότσαρη, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το Thestival.gr, άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν μεγάλο χρηματικό ποσό, παρά μόνο 7,5 ευρώ.
Σημειώνεται ότι το αρτοζαχαροπλαστείο του Ιωάννη Τουρλή είχε γίνει viral μετά την χιουμοριστική ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα για την λαγάνα με τα ντολμαδάκια που φτιάχνουν στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο.
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, που ενημερώθηκε τα ξημερώματα από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, το κατάστημα έχει γίνει στόχος διαρρηκτών καμιά δεκαριά φορές μέχρι τώρα.
Μάλιστα, πριν από τρεις μήνες, τους πήραν ολόκληρη την ταμειακή μηχανή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη
Σύλληψη ατόμου για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στα Βόρεια Προάστια
Στο λιμάνι του Ηρακλείου έφτασε το γαλλικό ερευνητικό πλοίο για το υποθαλάσσιο καλώδιο Κρήτης-Κύπρου
12:16
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 19ο Ετήσιο Παιδιατρικό Συνέδριο
12:13
Κόκκινη προειδοποίηση από ΕΜΥ για την 28η Οκτωβρίου: Πού θα πέσουν ισχυρές βροχές έως αύριο τη νύχτα
12:06
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με τους ηγέτες της Φινλανδίας και της Νορβηγίας για την Ουκρανία
12:04