Έκαναν φούρνο γυαλιά - καρφιά για να πάρουν 7,5 ευρώ
Διάρρηξη σε αρτοποιείο με λεία 7,50 ευρώ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Μπότσαρη, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το Thestival.gr, άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν μεγάλο χρηματικό ποσό, παρά μόνο 7,5 ευρώ.
Σημειώνεται ότι το αρτοζαχαροπλαστείο του Ιωάννη Τουρλή είχε γίνει viral μετά την χιουμοριστική ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα για την λαγάνα με τα ντολμαδάκια που φτιάχνουν στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο.
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, που ενημερώθηκε τα ξημερώματα από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, το κατάστημα έχει γίνει στόχος διαρρηκτών καμιά δεκαριά φορές μέχρι τώρα.
Μάλιστα, πριν από τρεις μήνες, τους πήραν ολόκληρη την ταμειακή μηχανή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη
Σύλληψη ατόμου για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στα Βόρεια Προάστια
Πολωνικά πολεμικά αναχαίτισαν ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος επάνω από την Βαλτική
15:48
Πώς θα κινηθούν μετρό και τραμ σήμερα (25/12), Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια
15:35
Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης από τον Δήμο Αθηναίων παρουσία του Χάρη Δούκα (pic)
15:22
2025: Η χρονιά «επανάσταση» στην Τεχνητή Νοημοσύνη
15:10