Έκαναν φούρνο γυαλιά - καρφιά για να πάρουν 7,5 ευρώ
Διάρρηξη σε αρτοποιείο με λεία 7,50 ευρώ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Μπότσαρη, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το Thestival.gr, άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν μεγάλο χρηματικό ποσό, παρά μόνο 7,5 ευρώ.
Σημειώνεται ότι το αρτοζαχαροπλαστείο του Ιωάννη Τουρλή είχε γίνει viral μετά την χιουμοριστική ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα για την λαγάνα με τα ντολμαδάκια που φτιάχνουν στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο.
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, που ενημερώθηκε τα ξημερώματα από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, το κατάστημα έχει γίνει στόχος διαρρηκτών καμιά δεκαριά φορές μέχρι τώρα.
Μάλιστα, πριν από τρεις μήνες, τους πήραν ολόκληρη την ταμειακή μηχανή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη
Σύλληψη ατόμου για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στα Βόρεια Προάστια
Βενεζουέλα: Θαύματα στα συντρίμμια - Η στιγμή που οι διασώστες ανασύρουν 11χρονο αγόρι, δείτε βίντεο
07:50
Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι
07:45
Θεοδωράκης (ΕΛ.Α.Σ): Τέλος στο κράτος - «λάφυρο» και στη διαχείριση πίσω από «κλειστές πόρτες»
07:39
Δεμένα τα πλοία στις 3 Ιουλίου στη Ραφήνα: 24ωρη απεργία των ναυτικών των επιβατηγών πλοίων
07:29