Κέρκυρα: Νεκρές στο σπίτι τους δύο ηλικιωμένες γυναίκες - Αγνοούνταν επί μέρες
Ανανεώθηκε:
Νεκρές βρέθηκαν στην Κέρκυρα δύο ηλικιωμένες γυναίκες, μέσα στο σπίτι τους, επί της οδού Βλαχερνών στη Γαρίτσα. Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, οι δύο γυναίκες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέμεναν να τις αναζητήσει για να διαπιστώσει εάν είναι καλά στην υγεία τους.
Λόγω της έντονης δυσοσμίας που υπήρχε, ο άνδρας ειδοποίησε κλειδαρά και όταν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, διαπίστωσαν ότι τις γυναίκες ήταν νεκρές και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο και ο Ιατροδικαστής Κέρκυρας που ανέλαβε την διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής, προκειμένου να συντάξει το πόρισμα για τα αίτια των θανάτων.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, οι δυο γυναίκες δεν αντιμετώπιζαν ιδιαίτερα προβλήματα και τις περισσότερες φορές ήταν μαζί.
Τροχαίο δυστύχημα στην Αχαΐα: Νεκρή 46χρονη οδηγός που έπεσε με το ΙΧ από γκρεμό 30 μέτρων
08:03
Γεμίζει σιγά - σιγά η Αθήνα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια - Επέστρεψαν 125.000 ταξιδιώτες
08:03
Στα 93 δολάρια το Brent με το «βλέμμα» στις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του Ιράν
07:58
Η παγκόσμια κούρσα για έναν λειτουργικό κβαντικό υπολογιστή μόλις έκανε ένα μεγάλο άλμα
07:53