ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή την ώρα η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου

Αυτή την ώρα η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου
Η χήρα του Π. Μαυρίκου φτάνει στην εκκλησία CNN Greece

Συγγενείς και φίλοι του εκδότη βρίσκονται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά όπου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στο κοιμητήριο του Σχιστού.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε την περασμένη Πέμπτη 9 Ιουνίου τυλίχτηκε στις φλόγες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το τι προκάλεσε την πυρκαγιά στο όχημα.

Τραγική φιγούρα στην κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου η μητέρα του

Στην κηδεία και ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για την πορεία των ερευνών.

Την Κυριακή το πρωί οι εμπειρογνώμονες της οικογένειας πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο της Αττικής οδού, όπου κάηκε το αυτοκίνητο.

Από την έρευνα προέκυψαν ερωτήματα που απασχολούν τους εμπειρογνώμονες οι οποίοι αναμένουν πλέον την αυτοψία στο αυτοκίνητο του εκδότη, που θα γίνει πιθανότατα την Τετάρτη αλλά και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων εντός του επόμενου δεκαημέρου.

Ο εκδότης εμπλεκόταν στο κύκλωμα εκβιασμού των δημοσιογράφων, το οποίο ξέσπασε στις 22 Φεβρουαρίου, όταν οι αρχές τον συνέλαβαν μαζί με τον Τάκη Μουσσά και τον Χρήστο Φράγκο.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, οι έρευνες ξεκίνησαν τον Μάιο του 2015, όταν δημοσίευμα εφημερίδας του Παναγιώτη Μαυρίκου είχε προκαλέσει την παραίτηση διευθυντικού στέλεχος ΔΕΚΟ, προκαλώντας το ενδιαφέρον των αστυνομικών αρχών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ