ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα στο Βόλο κρατούσε σε ομηρία τις τρεις ανήλικες κόρες της

Μητέρα στο Βόλο κρατούσε σε ομηρία τις τρεις ανήλικες κόρες της
Intime

Απίστευτη περιπέτεια στο Βόλο για τρεις ανήλικες που κρατούσε για μήνες παράνομα η μητέρα τους, με τα παιδιά να μην πηγαίνουν καν σχολείο.

Η 40χρονη γυναίκα, με δικαστική απόφαση πήρε για λίγες ημέρες τις κόρες της στο σπίτι της αλλά δεν τις επέστρεψε ποτέ στον πατέρα τους στη Ρόδο, ο οποίος είχε αναλάβει την επιμέλειά τους.

Κράτησε τα παιδιά παράνομα για εννέα ολόκληρους μήνες, διάστημα κατά το οποίο τα παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο.

Σύμφωνα με το gegonotanews, τα κορίτσια οργάνωσαν με τον πατέρα τους απόδραση από το σπίτι της μητέρας τους.

Η 40χρονη καταδικάστηκε την Τρίτη (28/03) σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για αρπαγή ανηλίκων. Από το 2015 που χώρισε με τον σύζυγό της, της αφαιρέθηκε η επιμέλεια των τριών ανήλικων κοριτσιών της καθώς κρίθηκε ακατάλληλη.

Όταν με δικαστική απόφαση της δόθηκε η δυνατότητα να δει τα κορίτσια και να τα φιλοξενήσει στον Βόλο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκείνη αποφάσισε να μην τα επιστρέψει στον πατέρα τους. Τα κράτησε παράνομα από τις 7 Ιανουαρίου του 2019 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς να τα στέλνει σχολείο.

Χθες στο δικαστήριο εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και υποστήριξε πως τα κορίτσια της δεν έπρεπε να επικοινωνούν με τον πατέρα τους γιατί δεν περνούσαν καλά και φρόντιζαν μόνα τον εαυτό τους. Τους απαγόρευε να επικοινωνούν μαζί του και τα κρατούσε σε «ομηρία», ειδάλλως δεν θα έβρισκαν τρόπο για να συνεννοηθούν με τον πατέρα τους και να το σκάσουν από το σπίτι, για την Ρόδο.

«Επέστρεψαν στον πατέρα τους χωρίς να το ξέρω εγώ», είπε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε πως σήμερα επικοινωνεί μαζί τους μόνο από τα κοινωνικά δίκτυα. Σήμερα τα κορίτσια είναι 18, 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ