Aπόψε ξεκινούν οι εμπορικές αμαξοστοιχίες από Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη - Θριάσιο
Ανανεώθηκε:
Απόψε, Τετάρτη (29/3) μπαίνουν στις ράγες δυο εμπορικές αμαξοστοιχίες της Hellenic Train και συγκεκριμένα τα δρομολόγια από από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, με ώρα αναχώρησης 22:20 και από Θεσσαλονίκη προς Θριάσιο, με ώρα αναχώρησης 21:45.
Η επανεκκίνηση αυτή, έπεται των μαραθώνιων διαπραγματεύσεων ανέμεσα σε ΟΣΕ και Hellenic Train, όπου τέθηκαν ορισμένες προϋποθέσεις προκειμένου, να προχωρήσει σε μια πρώτη φάση η επανεκκίνηση των εμπορευματικών δρομολογίων της εταιρείας.
Οι προϋποθέσεις αυτές αφορούν στα μέτρα ασφαλείας, που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων, με τα συστήματα επικοινωνιών στις σήραγγες των Τεμπών και του Πλαταμώνα, με τοποθέτηση πομπών σε συγκεκριμένα σημεία προς την Ειδομένη και με τη φύλαξη των διαβάσεων προς την Ειδομένη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Φρένο» στην επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου – Παραμένουν ως έχουν τα δρομολόγια
Επανεκκίνηση σιδηροδρόμων – Ποια δρομολόγια πραγματοποιούνται
Πασχαλινό ταξίδι χωρίς απρόοπτα: Τι να ελέγξετε σήμερα κιόλας
08:05
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν κάτι που ταξιδεύει γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός
07:58
Τουριστική σεζόν 12 μηνών με αξιοποίηση των ορεινών περιοχών - «Στόχος ο πρωταγωνιστικός ρόλος»
07:49
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τόσο μακριά όσο ένα μικρό βήμα
07:45