Πέραμα: Στον εισαγγελέα ο 43χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό εξάχρονου κοριτσιού
Ανανεώθηκε:
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα Πέμπτη (30/3) ο 43χρονος Ιρανός ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ενός εξάχρονου κοριτσιού στο Πέραμα. Ο κατηγορούμενος δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων και συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ειδικότερα, ο 43χρονος, με καταγωγή από το Ιράν, κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.
Ο 43χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, το βράδυ της Τρίτης (28/3), καθώς και σε προγενέστερο χρόνο, μέσα στην αποθήκη του καταστήματος, όπου ο ίδιος εργάζεται αλλά και διαμένει προσωρινά στην περιοχή του Περάματος.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) μονάδες αποθήκευσης (USB) .
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σύλληψη 43χρονου στο Πέραμα για βιασμό εξάχρονου κοριτσιού
Μητσοτάκης: Από 1η Σεπτεμβρίου οι μειώσεις τιμών - «Μεγάλη παρακαταθήκη η πρόωρη αποπληρωμή χρέους»
12:10
Κλιμακώνεται η διασπορά του ιού του Δυτικού Νείλου - Έως και δεκαπλάσια τα πραγματικά κρούσματα
12:08
Σύμβαση υπηρεσιών πληρωμών με το Κυπριακό Δημόσιο υπογράφει η Viva.com
12:05
Στις φλόγες πετρελαιοφόρο ανοικτά της Σαουδικής Αραβίας - Χτυπήθηκε από «άγνωστο βλήμα»
11:59