Κτηνωδία στη Δράμα: Έκοψε με ψαλίδι τα αυτιά αδέσποτου σκύλου
Σε φρικτό βασανιστήριο που προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό, υπέβαλε αδέσποστο σκύλο ένας άνδρας στη Δράμα ο οποίος συνελήφθη.
Συγκεκριμένα, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου συνέλαβαν τον άνδρα που ακρωτηρίασε με ψαλίδι τα αυτιά του άτυχου ζώου.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα dramania.gr οι αστυνομικοί έπειτα από τη σχετική καταγγελία από κατοίκους της περιοχής που άκουσαν τα ουρλιαχτά του σκύλου, μετέβησαν στην οικία του δράστη και εντόπισαν το ζώο αιμόφυρτο στην αυλή.
Το σκυλάκι, παραδόθηκε σε κτηνίατρο για να περιποιηθεί τα τραύματά του, ενώ ο αλλοδαπός δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς που κατέσχεσαν το ψαλίδι και τον προσήγαν στο τμήμα Δοξάτου.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση ζώου συντροφιάς με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ θα του επιβληθεί και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τουρκία: Σκύλος ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια 23 ημέρες μετά τον σεισμό
Πρόστιμο 120.000 ευρώ σε 75χρονη στο Βόλο, που πέταξε νεογέννητα γατάκια στα σκουπίδια
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 64χρονος που κατηγορείται ότι κλώτσησε αδέσποτη γάτα
SPONSORED
Τα ευρήματα στα δύο σπίτια του 37χρονου Παλαιστίνιου - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
14:07
Εύβοια: «Από περιοχή που έχει δώσει μέχρι 5,5 Ρίχτερ» - Τι λένε οι σεισμολόγοι για την τριπλή δόνηση
13:55
Από τις «Στενές Επαφές» στο Disclosure Day: Η «επίκαιρη» θεωρία συνωμοσίας του Σπίλμπεργκ
13:37
Βίντεο - ντοκουμέντο: Μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος στα Πατήσια - Τι βρέθηκε
13:17