Τέμπη: Εκκλησάκι στη μνήμη των θυμάτων έναν μήνα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα
Ανανεώθηκε:
Εκκλησάκι στη μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στήθηκε στο σημείο της τραγωδίας, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
PHOTO 1 / 6
Photo 1/6
Πηγή: eurokinissi
Photo 2/6
Πηγή: eurokinissi
Photo 3/6
Πηγή: eurokinissi
Photo 4/6
Πηγή: eurokinissi
Photo 5/6
Πηγή: eurokinissi
Photo 6/6
Πηγή: eurokinissi
Το πρωί του Σαββάτου (1/4) πραγματοποιήθηκε και το μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της 28ης Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, στο χωριό Τέμπη.
Όπως μετέδωσε το onlarissa.net, το παρών έδωσαν συγγενείς των θυμάτων, καθώς και οι δήμαρχοι Τεμπών και Ελασσόνας, Γιώργος Μανώλης και Νίκος Γάτσας, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κώστας Σταμνάς, διασώστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων, κάτοικοι της περιοχής κ.α.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τέμπη: 10.000 ευρώ για κάθε οικογένεια θανόντος από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Ρωσικά drones προκαλούν ζημιές σε τρία σκάφη υπό ξένη σημαία σε ουκρανικά λιμάνια
18:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλεξάνδρα Σδούκου για αγρότες: «Δεν μπορεί κάποιος να ζητά χωρίς να συζητά» (vid)
18:12
ΚΟΣΜΟΣ
ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ISIS: Το χτύπημα των ΗΠΑ στη Νιγηρία και η νέα «σταυροφορία» Τραμπ – Το δόγμα της «συμμόρφωσης»
18:01
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην Πάρο – Λύθηκε το χειρόφρενο (pics&vid)
17:50
ΕΛΛΑΔΑ