ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Κυριακή στα νότια προάστια, λόγω ποδηλατικού αγώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Κυριακή στα νότια προάστια, λόγω ποδηλατικού αγώνα
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα Κυριακή (02/04) στα νότια προάστια της Αττικής για τη διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων.

Λόγω του ποδηλατικού αγώνα Δρόμου Αντοχής «Attica Race 2023», η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τις 10:30 έως και τις 14:30, στο κατωτέρω οδικό δίκτυο, περιοχής των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.

Αναλυτικά η κυκλοφορία θα διακοπεί:

  • Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι τη χ/θ 52,000, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.
  • Στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από τη χ/θ 52,000 (Ανάβυσσος) μέχρι τη χ/θ 72,000 (Σούνιο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

Παράλληλα, την ίδια μέρα λόγω της διεξαγωγής του αγώνα «Race For Autism Gr», κατά τις ώρες 8:30 έως τις 11:00, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, στη δεξιά λωρίδα, από τη συμβολή της Λ. Κ. Καραμανλή με την οδό Ακτής έως τη συμβολή της Λ. Αθηνάς με την οδό Κρόνου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο ανωτέρω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ