Απέρριψε η Κομισιόν την προσφυγή των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών για τις άδειες
Κόκκινο στην προσφυγή των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών για τις άδειες έριξε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς δεν έκανε αποδεκτή τις αιτιάσεις τους, ενώ αντιθέτως αποδέχτηκε τις εξηγήσεις του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά.
Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε προσφύγει η ΕΙΤΗΣΕΕ με το επιχείρημα ότι η εν λόγω πρωτοβουλία της κυβέρνησης για ανφορά κατευθείαν στον υπουργό έρχεται σε αντίθεση με την κοινοτική νομοθεσία, λόγω της παράκαμψης του ΕΣΡ στη διαδικασία αδειοδότησης, ωστόσο δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά της.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ωστόσο, φαίνεται να συμμερίζεται τις ανησυχίες που έχουν εκφραστεί γύρω από τις διατάξεις που επιβάλλουν στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών να αναφέρεται κατευθείαν στον υπουργό και ζητά την ανεξαρτησία της ρυθμιστικής αρχής.
Υπενθυμίζεται ότι στις 4 Ιουλίου έχει προσδιοριστεί η συζήτηση για την χορήγηση των 4 αδειών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του 2χρονου αγοριού που πέθανε μετά από επίθεση σκύλου (pic&vids)
20:47
ΡΕΠΟΡΤΑΖ REUTERS: Τελεσίγραφο ΗΠΑ: Προθεσμία στην Ευρώπη ως το 2027 για να αναλάβει την άμυνα στο ΝΑΤΟ
20:40
Βελτιώνεται η υγεία του άνδρα της Εθνοφρουράς που τραυματίστηκε στην επίθεση στην Ουάσιγκτον
20:28
Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης: Εντυπωσιακή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου (pics&vid)
20:16