ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ο γιος της 71χρονης ως δράστης της δολοφονίας

Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ο γιος της 71χρονης ως δράστης της δολοφονίας
Η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη της δολοφονίας Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με την αστυνομία ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 34χρονος γιος της και ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές. 

Οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση είναι ραγδαίες και πλέον ο γιος του θύματος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είναι ο άνθρωπος που αναζητεί η αστυνομία για τον φόνο της μητέρας του.

Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή

Σφαίρα στο κεφάλι, ενδεχομένως από καραμπίνα, δέχτηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης (4/4) μέσα σε αυτοκίνητο στην αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Voria.gr, πρόκειται για μια 71χρονη Ρομά, η οποία είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι Αρχές φαίνεται πως έλυσαν το «κουβάρι» της υπόθεσης ενώ στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ιατροδικαστής.

Αστυνομικοί στο σημείο όπου εντοπίστηκε το λευκό ΙΧ / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΙΝΤΙΜΕ

To λευκό όχημα εντοπίστηκε, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία από υπάλληλο της υπηρεσίας.

Όπως είπε ο ίδιος, είδε το όχημα και αμέσως κάλεσε την αστυνομία, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο εγκαταλείπονται κατά διαστήματα κλεμμένα αυτοκίνητα.

Δήλωσε, επίσης, ότι φοβήθηκε και για αυτό δεν πλησίασε περισσότερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ