Εξιχνιάστηκε έγκλημα από το παρελθόν
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες (Δευτέρα 13/6) ο δολοφόνος ενός από τα πιο παλιά ανεξιχνίαστα εγκλήματα στην Ελλάδα.
Πρόκειται για μια διπλή ανθρωποκτονία που είχε γίνει το 1997 στο Μενίδι. Τρεις κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει στο σπίτι των θυμάτων και σκότωσαν εν ψυχρώ σύζυγο και πεθερό καθώς είχαν προσωπικές διαφορές.
Οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Από την έρευνα όμως, είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί αποτύπωμα του ενός 19 χρόνια μετά και λίγο πριν την παραγραφή του εγκλήματος ο ένας από τους δράστες ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια και συνελήφθη.
Πρόκειται για ένα 53χρονο ομογενή από τη Ρωσία ο οποίος αρνήθηκε κάθε σχέση με το έγκλημα και είναι αρνητικός με τους αστυνομικούς.
Όπως έγινε γνωστό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφαλείας έχει συσταθεί μια ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με όλα τα παλιά και ανεξιχνίαστα εγκλήματα και συνεργάζονται στενά με τα εγκληματολογικά εργαστήρια.
ΟΗΕ: Η κατάπαυση πυρός μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για ειρήνη μεταξύ Ταϊλάνδης και Καμπότζης
16:30
Συνελήφθη 36χρονος οδηγός οχήματος στο κέντρο της Αθήνας που είχε στην κατοχή του πιστόλι
16:17
Καθ΄οδόν προς τις ΗΠΑ ο Ζελένσκι – Ελπίζει να βρεθεί συμβιβασμός
16:07
«Η Ελβετία δεν μπορεί να αντέξει μια γενικευμένη επίθεση», λέει ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων
16:00