ΕΛΛΑΔΑ

Παραδόθηκε ο τράπερ που κατηγορείται για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό στο Ρέθυμνο

Παραδόθηκε ο τράπερ που κατηγορείται για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό στο Ρέθυμνο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Παραδόθηκαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου το πρωί της Τετάρτης (5/4) ο 24χρονος γνωστός Έλληνας τράπερ και ένας εκ των συνεργών του, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό μίας 19χρονης στο Ρέθυμνο.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, σύμφωνα με το Cretalive είχε συλληφθεί το βράδυ της Δευτέρας (3/4), την ώρα που ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου ώστε να φύγει από το νησί. Το επόμενο μεσημέρι, οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελίας Ρεθύμνου, ασκήθηκε σε βάρος του βαρύτατη κακουργηματική δίωξη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή (7/4).

Υπενθυμίζεται ότι, οι εμπλεκόμενοι εκτός από τον 24χρονο, είναι ακόμη ένας 23χρονος Έλληνας και ένας 30χρονος ομογενής από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέταση «ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δε μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο», αφού είναι προφανές ότι γίνονται και άλλες αναλύσεις και εξετάσεις.

Το χρονικό του περιστατικού

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (2/4), όπου η 19χρονη βρισκόταν σε μπαρ της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, στο οποίο γνώρισε τα παραπάνω άτομα.

Η νεαρή κοπέλα ανέφερε ότι φεύγοντας από το μαγαζί με τον έναν από αυτούς, πήγαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης. Στο δωμάτιο, όμως βρέθηκαν και οι άλλοι δύο.

Ήπιαν, κάπνισαν και κάπου εκεί η κοπέλα περιγράφει ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και περιπαίζοντάς την επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί.

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, πρωινές ώρες της Δευτέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ