Άστατο καιρό την Μεγάλη Εβδομάδα προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Η τάση του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα δείχνει πως θα είναι άστατος, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Από την Κυριακή των Βαΐων θα ξεκινήσει η επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και χιόνια στα ορεινά, ενώ τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να βρέχει σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Όπως σημείωσε ακόμη, θερμοκρασιακά, όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα «ο καιρός θα μαλακώσει, ωστόσο τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως θα παραμείνει η αστάθεια».
Συγκεκριμένα, επισήμανε: «Οι ψυχρότερες σχετικά αέριες μάζες θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Προς το Πάσχα θα μαλακώσει ο καιρός, αλλά δεν φαίνεται η αστάθεια να εξασθενεί. Δηλαδή δεν αποκλείεται να έχουμε αρκετά άστατο καιρό με πιο μαλακό καιρό, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου,κατά τη διάρκεια της Κυριακής του Πάσχα».
Επιδείνωση του καιρού από αύριο Πέμπτη 6 Απριλίου
Σε ότι αφορά την Πέμπτη 6/4, ο καιρός θα επιδεινωθεί από τα δυτικά με βροχές και χιόνια σε πολλές ορεινές περιοχές. Σε δυτική και βόρεια Θεσσαλία, στην Ήπειρο και στη δυτική Μακεδονία θα υπάρχουν βροχές και χιόνια πάνω από τα 500 μέτρα.
Μάλιστα, στη δυτική Μακεδονία, ενδέχεται οι κάτοικοι αρκετών πόλεων της περιοχής να δουν ακόμη και 5 με 10 εκατοστά φρέσκου χιονιού.
Στην Αττική ο καιρός θα έχει εναλλαγές, με ηλιοφάνεια, σύννεφα αλλά και διάσπαρτες μπόρες μέχρι και το απόγευμα.
Στα βόρεια θα είναι πιο πιθανό να εκδηλωθούν τα φαινόμενα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλλάζει αύριο ο καιρός - Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι
Προσγειώθηκε στην Ελευσίνα το C-130 με τους 91 Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί στο Άμπου Ντάμπι
19:27
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Δήμαρχος Αμαθούντας: Στο επίκεντρο η αναβάθμιση των καταφυγίων - Σε επιφυλακή η Πολιτική Άμυνα (vid)
19:17
CrediaBank: Πιστωτική επέκταση 1,1 δις. ευρώ - Αύξηση 63% στα βασικά έσοδα
19:09
ΕΦΚΑ: Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή αναδρομικών σε πάνω από 1.000 συνταξιούχους
19:08