ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τον 34χρονο μητροκτόνο - Και αστυνομικοί σκύλοι στην έρευνα

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τον 34χρονο μητροκτόνο - Και αστυνομικοί σκύλοι στην έρευνα
INTIME / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου που σκότωσε σχεδόν εξ επαφής τη μητέρα του στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, διεξάγονται από τις Αρχές και με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο έγινε την Τρίτη (4/4) όταν ο 34χρονος σκότωσε με καραμπίνα τη μητέρα του. Από τότε η τύχη του αγνοείται.

Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του συνεχίζονται –ακόμη και με εκπαιδευμένα σκυλιά- ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ίσως επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η αστυνομία ερευνά τις τελευταίες κινήσεις του δράστη, λίγο πριν από το έγκλημα, καθώς έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην γειτονιά του, προκειμένου να βρουν κάποια στοιχεία που θα τους οδηγήσει στα ίχνη του.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο ο δράστης φαίνεται να είναι ιδιαίτερα νευρικός και να περπατάει με έντονο βήμα, πάνω κάτω. Από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Το σημείωμα

Με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων η αστυνομία σαρώνει την περιοχή όπου έγινε το φονικό στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Εν τω μεταξύ, στο σπίτι του μητροκτόνου, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ο 34χρονος ομολογούσε την πράξη του. Επίσης, βρήκαν και ένα όπλο.

Στο σημείωμα ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η μητέρα του ηλικίας 71 ετών, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα πράγμα που τον είχαν κουράσει και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο 34χρονος πριν εξαφανιστεί, προκαλεί υποψίες σε συγγενείς του μήπως έχει βάλει τέλος στη ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ