ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισός: «Μποτιλιάρισμα» και στα δύο ρεύματα - Προηγήθηκε τροχαίο στο ύψος των ΚΤΕΛ

Κηφισός: «Μποτιλιάρισμα» και στα δύο ρεύματα - Προηγήθηκε τροχαίο στο ύψος των ΚΤΕΛ
Αρκετή κίνηση και στα δύο ρεύματα του Κηφισού INTIME / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Μποτιλιάρισμα» επικρατεί από το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4) στον Κηφισό, πέρα από την ήδη αυξημένη κίνηση που επικρατούσε, σημειώθηκε και τροχαίο ατύχημα στο ύψος των ΚΤΕΛ Αττικής, το οποίο επιβάρυνε την κίνηση και την ταλαιπωρία των οδηγών.

Ωστόσο, από το τροχαίο έχουν ήδη μεταφερθεί εκτός του οδικού δικτύου τόσο το φορτηγό όσο και τα επιβατικά οχήματα που ενεπλάκησαν στο ατύχημα. Αρχικά, η τροχαία μετακίνησε στα δεξιά τα οχήματα, και μειώθηκε η ταχύτητα και η διέλευση των οχημάτων σε δύο λωρίδες.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής, το πρόβλημα ξεκινάει από την κάθοδο του Κηφισού στο ύψος του Ολυμπιακού Χωρίου και της γέφυρας Καλυφτάκη και συνεχίζεται μέχρι και τα ΚΤΕΛ. Την ίδια ώρα στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Λαχαναγοράς του Ρέντη και φτάνει μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, κίνηση και καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Η κίνηση ξεκινάει από το Χαλάνδρι και φτάνει μέχρι την έξοδο για την Εθνική Οδό, όπου συναντάται το «κομφούζιο» του εθνικού οδικού άξονα.

Την ίδια ώρα προβλήματα αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων εντοπίζονται και στα παρακάτω σημεία:

Αλεξάνδρας
Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
Λ. Κηφισίας (άνοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Λ. Συγγρού (άνοδος)
Σταδίου
Βασ. Αμαλίας
Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ