ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπλιο: Στη φυλακή ο 59χρονος καθηγητής για τον βιασμό 15χρονου μαθητή

Ναύπλιο: Στη φυλακή ο 59χρονος καθηγητής για τον βιασμό 15χρονου μαθητή
Pexels

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τις δικαστικές Αρχές του Ναυπλίου, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ένας 59χρονος καθηγητής για τον βιασμό 15χρονου μαθητή του.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας αυστριακής καταγωγής παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών στον 15χρονο, όπως και σε άλλα παιδιά. Αφού συνελήφθη από την αστυνομία, κατόπιν καταγγελίας από τους γονείς του νεαρού, απολογήθηκε την Πέμπτη (6/4) και στη συνέχεια αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του άνδρα έγινε σε περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας. Οι άνδρες από την ασφάλεια του Ναυπλίου και από το αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου του πέρασαν χειροπέδες, μετά την εις βάρος του καταγγελία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο 59χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας παιδιών. Ο συλληφθείς αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα δημοσιοποιηθούν από την αστυνομία και τα στοιχεία του.

Από την πλευρά του, ο καθηγητής αρνείται ότι διέπραξε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και υποστηρίζει ότι το παιδί «φαντάστηκε» όσα κατέθεσε, σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας.

Δηλώσεις για το περιστατικό έκανε μιλώντας στην κάμερα του Argonafplia.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου μαθητή, Γιώργος Γεωργόπουλος:

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της η ΕΛΑΣ, ο Αυστριακός καθηγητής κατηγορείται, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου, ενώ ο 15χρονος έχει εξεταστεί και από παιδοψυχολόγο. Μετά τη σύλληψή του 59χρονου ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, και κατασχέθηκαν ένα τάμπλετ, 3 λάπτοπ, 3 κινητά, 14 usb και 5 κάρτες μνήμης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ