Μολότοφ, ένταση και επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Ούλωφ Πάλμε στου Ζωγράφου τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/4), όταν ομάδα αγνώστων, έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και επιτέθηκε σε αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο σημείο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 03:00 του Σαββάτου (8/4), όταν η ομάδα αυτή βγήκε από τις φοιτητικές εστίες και πυρπόλησε κάδους απορριμμάτων στο ύψος με την οδό Ταξίλου.
Στη συνέχεια, επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και επέστρεψε στις φοιτητικές εστίες.
Από τα επεισόδια αυτά δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και δεν αναφέρθηκαν προσαγωγές.
Στο σημείο μετέβησαν εσπευσμένα έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα για την κατάσβεσης της φωτιάς στους κάδους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέος γύρος επεισοδίων στην ΑΣΟΕΕ: Πετροπόλεμος και χημικά
Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ - Πυροβολισμοί στον αέρα από αστυνομικό
Στις 11:00 η Διυπουργική σύσκεψη για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων
07:45
Οι ΗΠΑ ελπίζουν να κλειστεί ακόμη και σήμερα συμφωνία για το Ορμούζ - Το πετρέλαιο «πέφτει»
07:35
Λακωνία: Ομολόγησε ο 55χρονος- Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη για να παίρνει δύο συντάξεις
07:25
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική- Δεν εφησυχάζουν οι δυνάμεις
07:16