ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής στα Ιωάννινα

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής στα Ιωάννινα
Οι δράστες επιτέθηκαν με στυλιάρια στους τέσσερις επιβαίνοντες Epirus TV NEWS

Βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στη δημοσιότητα καταγράφει εικόνες από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7/4/2023 στα Ιωάννινα.

Η συμπλοκή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε για οπαδικές διαφορές, λίγο μετά τις 15.00 της Παρασκευής σε γειτονιά των Σεισμοπλήκτων στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης epirus-tv όλα έγιναν μέσα σε δύο λεπτά, όταν τρία οχήματα στα οποία επέβαιναν επτά άτομα σταμάτησαν και μόλις κατέβηκαν από αυτά κατευθύνθηκαν σε ένα 4ο όχημα και με τα στυλιάρια που κρατούσαν στα χέρια επιτέθηκαν στους τέσσερις επιβαίνοντες.

Κάποιοι από τους δράστες φρόντισαν να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με αποκριάτικες μάσκες ενώ, όπως φαίνεται και στο βίντεο άναψαν δύο καπνογόνα.

Μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία μέσω συλλογής πληροφοριών και στοιχείων συνεχίζει τις έρευνες για τους δράστες, αναζητώντας τα κίνητρα της επίθεσης.

Και τα τέσσερα θύματα της επίθεσης, ηλικίας 20, 29 και 30 ετών διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με τον 30χρονο να είναι βαριά τραυματισμένος και να απαιτείται χειρουργείο.

Ακόμα δύο άτομα είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένα ενώ ο τέταρτος ελαφρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ