Συνελήφθησαν στο εξωτερικό δύο άνδρες για την κλοπή ακριβών ρολογιών στην Ελλάδα
Συνελήφθησαν σε Ιρλανδία και Ρουμανία δύο αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν ταυτοποιηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων Δίωξης κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ως δράστες κλοπών πολυτελών ρολογιών.
Πρόκειται για ένα 46χρονο και ένα 42χρονο, οι οποίοι με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαιρούσαν ρολόγια μεγάλης αξίας από κοσμηματοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η δράση τους είχε επεκταθεί και σε κοσμηματοπωλεία σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, σε βάρος τους εκδόθηκαν εθνικά εντάλματα σύλληψης, τα οποία μετά από κατάλληλες ενέργειες μετατράπηκαν σε ευρωπαϊκά από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, ενώ στη συνέχεια μέσω διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή τους από τις αρμόδιες αλλοδαπές Αρχές.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ακολουθούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου οι δύο αλλοδαποί να εκδοθούν στην Ελλάδα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σύλληψη δυο ατόμων για ναρκωτικά στη Σπάρτη
SPONSORED
Τι σημαίνει «Bangaranga», το βουλγάρικο τραγούδι που κέρδισε τη Eurovision
10:46
Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες από ουκρανικά drones σε περιφέρεια της Μόσχας
10:36
Eurovision 2026: Το ελληνικό televoting στήριξε την Κύπρο και την Βουλγαρία
10:27
Αναγκαστική προσγείωση πτήσης της Qantas επειδή επιβάτης... δάγκωσε μέλος του πληρώματος
10:18