Ιωάννινα: Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές από σχολική εκδρομή
Φωτιά εκδηλώθηκε, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε λεωφορείο που μετέφερε 52 μαθητές από τη Θεσσαλονίκη. Η φωτιά στο λεωφορείο που πραγματοποιούσε σχολική εκδρομή, ξέσπασε λίγο μετά την έξοδο της Εγνατίας προς το Μέτσοβο.
Όπως αναφέρει το www.epiruspost.gr, άμεσα ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και ειδοποίησε την πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος του λεωφορείου.
Το λεωφορείο είχε βγει στον κόμβο της Εγνατίας στο Μέτσοβο με σκοπό ολιγόωρη στάση στην ορεινή κωμόπολη. Την ώρα που κινούνταν στην παλιά εθνική ξέσπασε φωτιά στο πίσω μέρος του οχήματος. Όλοι οι μαθητές εξήλθαν με ασφάλεια όπως και οι εκπαιδευτικοί που τους συνόδευαν.

Οι μαθητές επέστρεφαν από την Κέρκυρα, όπου βρίσκονταν σε εκδρομή και προορισμός τους ήταν η Θεσσαλονίκη. Ήδη έχει κινηθεί η διαδικασία για να φτάσουν στο προορισμό τους με άλλο λεωφορείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αστυνομικός πουλούσε ναρκωτικά με υπηρεσιακό όχημα – Τα «κοτόπουλα» και τα «κατσαβίδια»
Γκαλιμπάφ: «Αν οι εχθροί μας καταλάβουν ιρανικό νησί, θα επιτεθούμε σε χώρα του Κόλπου»
20:51
Λευκός Οίκος: «Το Ιράν θα δεχτεί την κόλαση του Τραμπ αν δεν αποδεχτεί την ήττα του» (vid)
20:38
Επιβεβαιώθηκε η συνάντηση Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Στο Πεκίνο στις 14-15 Μαΐου
20:26
Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε σε μεγάλο βάθος η σορός του 34χρονου δύτη - Δύσκολη η ανάσυρση
20:14