Μυστήριο με σκελετό σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στον Πειραιά
Μυστήριο επικρατεί με σκελετό, τον οποίο κατήγγειλε ότι βρήκε 17χρονη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Παπαναστασίου στον Πειραιά.
Η 17χρονη ισχυρίστηκε αρχικά ότι είχε εντοπίσει το σκελετό την Παρασκευή (7/4), όμως μόλις χθες, Δευτέρα (10/4) το απόγευμα επικοινώνησε με την Άμεση Δράση και κατήγγειλε το περιστατικό με το μακάβριο εύρημα.
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών πήγε στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ με την υπόθεση ασχολείται προς το παρόν το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αστυνομικός πουλούσε ναρκωτικά με υπηρεσιακό όχημα – Τα «κοτόπουλα» και τα «κατσαβίδια»
CULTURE
Το πιο επικίνδυνο ταξίδι με τρένο στον κόσμο: 700 χλμ. πάνω σε «σιδηρομετάλλευμα» στη Σαχάρα
08:00
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ο λόγος που στον Περσικό Κόλπο υπάρχει περισσότερο πετρέλαιο και αέριο από οπουδήποτε αλλού στη Γη (pics&vid)
07:48
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Μυστήριο με νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε στο σπίτι του μετά από φωτιά - Δίπλα του βρέθηκε όπλο
07:36
ΕΛΛΑΔΑ
Τρεις συλλήψεις για το τροχαίο με παράσυρση ανήλικης στη Λιοσίων - Σε κρίσιμη κατάσταση η 16χρονη (vid)
07:25
ΚΟΣΜΟΣ