ΕΛΛΑΔΑ

Super League: Ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης στον Μπόρις Κλέιμαν του Βόλου

Super League: Ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης στον Μπόρις Κλέιμαν του Βόλου
INTIME / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ποινική δίωξη για τρία αδικήματα ασκήθηκε σε βάρος του 33χρονου ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν που συνελήφθη στο Κολωνάκι, ο οποίος φέρεται να προχώρησε σε βιασμό σε βάρος ανήλικης σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Βόλου που αγωνίζεται στη Super League, συνελήφθη τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης (11/4) στην περιοχή του Κολωνακίου. Εκεί, φέρεται να προχώρησε σε πράξεις βιασμού σε βάρος ανήλικης κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και ναρκωτική ουσία.

Ο 33χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή με κατηγορίες για βιασμό χωρίς την άσκηση βίας, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια - κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Συνελήφθη για ασέλγεια

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος νεαρής μέσα σε μπαρ. Ακολούθησε συμπλοκή με φίλους της κοπέλας, υπηκόους Βελγίου. Παρενέβη άμεσα η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στην προσαγωγή όλων των εμπλεκομένων.

Η κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Ο ποδοσφαιριστής είχε στην κατοχή του 1,5 γραμμάριο ναρκωτικών. Προσήχθησαν 8 Βέλγοι και ο ποδοσφαιριστής. Η κοπέλα είναι παρά 10 μέρες 18 ετών.

Το συμβάν έγινε σε πριβέ χώρο του καταστήματος, ενώ μαζί του ήταν και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που δεν συμμετείχε στο περιστατικό.

ΠΑΕ Βόλος: Διακοπή συμβολαίων σε Κλέιμαν και Εσκοβάλ με ανακοίνωση Μπέου

Η ΠΑΕ Βόλος έθεσε εκτός ομάδας τον τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν και τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο λόγος αποχώρησής τους από την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Βόλου

«Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζέρ τους».

Στο μεταξύ, αλλοδαπός ποδοσφαιριστής ομάδας της Super League συνελήφθη τα ξημερώματα, έπειτα από μήνυση 18χρονης, από το Βέλγιο, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της, μέσα σε μπαρ, στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ που μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, έπειτα από επεισόδιο στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας, στο οποίο συμμετείχαν πέντε αλλοδαποί και ένας Ελληνας, προσήχθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Ακολούθησε η καταγγελία της 18χρονης για τον έναν από τους προσαχθέντες, σύμφωνα με την οποία ασέλγησε σε βάρος της μέσα σε μπαρ όπου διασκέδαζε με φίλους τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ποδοσφαιριστής.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ