Βόλος: Νέα παρέμβαση εισαγγελέα μετά από πτώση σοβάδων σε δημοτικό σχολείο
Δεύτερο περιστατικό πτώσης σοβάδων καταγράφηκε σε δημοτικό σχολείο στο Βόλο, προκαλώντας την παρέμβαση της εισαγγελίας.
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στο 32ο Δημοτικό της πόλης και έγινε αντιληπτό από την καθαρίστρια που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο χώρο.
Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα βρισκόταν στο σχολείο για να καθαρίσει νωρίς το πρωί και είδε σοβάδες πεσμένους στη σκάλα.
Όταν πλησίασε το σημείο για να δει τι είχε συμβεί, άρχισαν να πέφτουν μεγάλα κομμάτια σοβάδες, που παρ’ ολίγον να την τραυματίσουν.
Αμέσως, η γυναίκα ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου και στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.
Ο σύλλογος είχε, κατά πληροφορίες, ενημερώσει τον Δήμο Βόλου για διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο, ζητώντας να δρομολογηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, η εισαγγελία ανέθεσε σε πταισματοδίκη την υπόθεση και ζητά να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που έχει στείλει το σχολείο και η Πρωτοβάθμια, τα οποία περιγράφουν την επικινδυνότητα.
Την ίδια ώρα, θα ληφθούν και καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους από τη σχολική κοινότητα.
Η προκαταρκτική αφορά στην παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου.
Υπενθυμίζεται πως προ ημερών, είχε καταρρεύσει τμήμα της οροφής σε αίθουσα διδασκαλίας του 18ου Δημοτικού -κάτι που είχε προκαλέσει επίσης εισαγγελική παρέμβαση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατέρρευσαν σοβάδες σε σχολείο του Βόλου - Κινδύνευσε καθαρίστρια
SPONSORED
Συμμορία στα Βορίζια: Προθεσμία για να απολογηθούν στα ανίψια - Ο θείος συνελήφθη σε νοσοκομείο
17:52
«Συντετριμμένη» η μητέρα του μικρού Μπεν - Οι βρετανικές Αρχές σταματούν τις έρευνες
17:50
Η Μαρία Πλυτά στις Κάννες: Η «Εύα» γράφει ιστορία για το ελληνικό σινεμά
17:45
ΣΥΡΙΖΑ: Και «τυπικά» εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Παύλος Πολάκης
17:34