ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή ο Μπόρις Κλέιμαν – Τι θα υποστηρίξει

Στον ανακριτή ο Μπόρις Κλέιμαν – Τι θα υποστηρίξει
Ο Μπόρις Κλέιμαν INTIME / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Την πόρτα του ανακριτή περνάει στις 10:30πμ της Μεγάλης Πέμπτης (13/4) ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο.

Κατά την καταγγελία της ανήλικης, το περιστατικό έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης, σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Ελίνα Θειακοδημήτρη, μιλώντας στο MEGA, σκιαγράφησε την υπερασπιστική του γραμμή.

Όπως είπε η ίδια, επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε δηλώσει και ο έτερος συνήγορος του Κλέιμαν Παναγιώτης Παπαδόπουλος, πως «όλες οι λεπτομέρειες θα απαντηθούν σε πολύ λίγες ώρες».

Η κ. Θειακοδημήτρη υποστήριξε, επίσης, πως «δεν έχουμε να κάνουμε με παιδεραστία ή βιασμό».

«Του αποδίδεται μια γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση» είπε η ίδια, αναφέροντας παράλληλα ότι η νεαρή είναι 17 χρονών, 11 μηνών και 20 ημερών και πως σε πολύ λίγες ημέρες θα ενηλικιωθεί.

«Δεν γνώρισε πως είναι ανήλικη» είπε η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, με τη σειρά του, δήλωσε πως ο πελάτης του «είναι αθώος» και πως δεν «τέλεσε καμία πράξη, ούτε βία, ούτε βιασμό, ούτε κάτι άλλο».

«Ό,τι έχει να πει, θα το πει αύριο στον ανακριτή» δήλωσε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.

3817990.jpg
Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος /
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ - ΙΝΤΙΜΕ

Τι κατέθεσε η ανήλικη

Η ίδια η 17χρονη υποστήριξε στην κατάθεσή της πως «ένα άτομο που βρισκόταν στα VIP του καταστήματος» προσκάλεσε εκείνη και άλλα τέσσερα άτομα.

«Εκεί άρχισε να με κερνάει σφηνάκια και στη συνέχεια με άγγιξε στα οπίσθια, πάνω από τη φούστα, πράγμα που δεν ήθελα. Τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του από το χώρο» είπε η ίδια, εξηγώντας παράλληλα πως στη συνέχεια επέστρεψε στο χώρο επειδή η παρέα της ήταν ακόμη εκεί και τότε ο Κλέιμαν την πλησίασε ξανά και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Τότε, σύμφωνα με την ίδια, ανέφερε στους φίλους της τι είχε συμβεί και ακολούθησε επεισόδιο με τους μαθητές να έρχονται στα χέρια με τον 33χρονο τερματοφύλακα.

«Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου ήρθε και με πήρε από εκεί. Μετά από αυτό, επειδή δεν αισθανόμουν καθόλου καλά ενημέρωσα την παρέα μου τι συνέβη και αποχώρησα από το κατάστημα με μία φίλη μου» ανέφερε η 17χρονη από το Βέλγιο.

Κατά πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση για το περιστατικό αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τρεις εβδομάδες ενώ έχει ήδη ζητηθεί δείγμα DNA από τον ποδοσφαιριστή.

O 33χρονος και ο συμπαίκτης που ήταν μαζί του στο μπαρ, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας.

«Η πράξη που έκανε απέναντι σε ανήλικο κοριτσάκι, δεν είναι αποδεκτό για μένα, δεν ξέρω για άλλο κόσμο, είναι ντροπή δηλαδή για αυτό θα τιμωρηθεί. θα γίνει διακοπή συμβολαίου, δεν θα έχει καμία σχέση με το κλαμπ του Βόλου» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ