Φωτιά στο σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου
Φωτιά στο σπίτι του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μάρκου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το pelop.gr η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.
Παρανάλωμα του πυρός έγινε μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι στην οδό Θησέως, στην Οβρυά, στο οποίο ξέσπασε φωτιά στην οροφή του το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.
Αρχικά οι φλόγες κάλυψαν την στέγη, ενώ μετά επεκτάθηκαν και στο εσωτερικό του, και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι ανήκει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου και έχει υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, ενώ στο σημείο βρέθηκε και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, μέσα στο σπίτι, την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά βρισκόταν τόσο ο ίδιος ο Κώστας Μάρκου όσο και μέλη της οικογένειάς του, όμως κατάφεραν να βγουν έξω εγκαίρως.
Διπλός σεισμός στο Λασίθι μέσα σε 20 λεπτά - 4,4 Ρίχτερ ο πρώτος 4 ο δεύτερος
11:50
Δίκη Τεμπών: Για σταθμάρχη και τρία στελέχη του ΟΣΕ δηλώνει το δημόσιο παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας
11:47
Ανοιξιάτικη χιονοθύελλα έπληξε τη Μόσχα - Ξεριζώθηκαν δέντρα, ακυρώθηκαν πτήσεις (pics&vids)
11:47
Με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο Τραμπ σε μελλοντικές εμφανίσεις - Ποια μέτρα ασφαλείας εξετάζει ο Λευκός Οίκος μετά την ένοπλη επίθεση
11:42