Φωτιά στο σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου
Φωτιά στο σπίτι του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μάρκου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το pelop.gr η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.
Παρανάλωμα του πυρός έγινε μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι στην οδό Θησέως, στην Οβρυά, στο οποίο ξέσπασε φωτιά στην οροφή του το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.
Αρχικά οι φλόγες κάλυψαν την στέγη, ενώ μετά επεκτάθηκαν και στο εσωτερικό του, και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι ανήκει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου και έχει υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, ενώ στο σημείο βρέθηκε και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, μέσα στο σπίτι, την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά βρισκόταν τόσο ο ίδιος ο Κώστας Μάρκου όσο και μέλη της οικογένειάς του, όμως κατάφεραν να βγουν έξω εγκαίρως.
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59