ΕΛΛΑΔΑ

Νέο βίντεο από το τροχαίο στον Άλιμο: Η στιγμή που το Smart παραβιάζει το stop

Νέο βίντεο από το τροχαίο στον Άλιμο: Η στιγμή που το Smart παραβιάζει το stop
Η στιγμή που το μαύρο αυτοκίνητο βγαίνει στην λεωφόρο Καλαμακίου παραβιάζοντας το stop notia.gr

Νέο βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στον Άλιμο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο νεαρού οδηγού μηχανής, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που το μαύρο αυτοκίνητο Smart βγαίνει από την οδό Νίκης παραβιάζοντας το Stop για να συγκρουστεί στη συνέχεια με την μοτοσυκλέτα που διέρχεται στη λεωφόρο Καλαμακίου.

Δείτε το βίντεο από την τηλεόραση του Alpha:

Ο οδηγός ενώ προσπαθεί να βγει από το smart

Σε άλλο βίντεο λίγα μετά τη σύγκρουση που δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα notia.grδιακρίνεται ο οδηγός την ώρα που προσπαθεί να βγει από το αναποδουρισμένο όχημά του. Περαστικοί σπεύδουν να συνδράμουν, ενώ μία γυναίκα ακούγεται να ζητά βοήθεια ώστε να βγει σώος από το όχημα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Μεγάλη Τρίτη στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες στην τοπική ιστοσελίδα Notia.gr, η μοτοσυκλέτα ανέβαινε με ταχύτητα την Καλαμακίου, όταν ξαφνικά βγήκε από τη Νίκης, ένα Smart το οποίο παραβίασε το STOP.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να εκτιναχθεί και να καταλήξει μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν το άψυχο σώμα του νεαρού μοτοσυκλετιστή το οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει πολλά τροχαία, λόγω της παραβίασης του STOP.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ